Pane, príď mi na pomoc - Imrich Degro

  • Pane, príď mi na pomoc - Imrich Degro
2,90
Bez DPH: 2,64€

Dostupnosť: Na sklade

Modlitby za uzdravenie a oslobodenie

Kniha Pane, príď mi na pomoc je užitočným sprievodcom veriacich na ceste k vnútornému uzdraveniu a oslobodeniu. Modlitby určené pre súkromnú pobožnosť otvárajú srdce veriaceho a vedú ho procesom premeny, uzdravenia a odpustenia. Prednášané modlitby nevyznievajú násilne, nie sú nátlakom na Boha, ale láskavým rozhovorom a primknutím sa k jeho srdcu.

Autor – exorcista učí veriacich bojovať proti temnote a okovám zranení nielen silou žalmov a svedectva života Ježiša Krista, ale tiež prostredníctvom modlitby autoexorcizmu, modlitby za vnútorné uzdravenie a oslobodenie. Publikácia a modlitby v nej akoby boli prirodzenou výpoveďou duše dychtiacej po spočinutí v pokoji a bezpečí Božej prítomnosti a môžu sa tak stať súčasťou pravidelného modlitbového života každého kresťana.

Katolícky kňaz Imrich Degro je od roku 2002 poverený košickým arcibiskupom na službu exorcizmu v Košickej arcidiecéze. Zároveň pôsobí ako vysokoškolský pedagóg na Katolíckej univerzite v Ružomberku a ako duchovný v Spoločenstve svätého Michala archanjela v Košiciach.

114 strán, mäkká obálka.