7 tajomstiev svätej spovede - Vinny Flynn

  • 7 tajomstiev svätej spovede - Vinny Flynn
8,90 8,63
Bez DPH: 7,85€

Ušetríte 0,27€


Dostupnosť: Na sklade

„Strach je zbytočný. Potrebná je dôvera.“

Autor v tejto knihe predstavuje nový prístup k sviatosti zmierenia prostredníctvom 7 kľúčových tajomstiev spovede. Sú to pravdy o veľkej duchovnej kráse, moci a hĺbke tejto sviatosti. Chápanie spovede u mnohých katolíkov je tak úzko zamerané, že im bráni v objavovaní jej skutočnej krásy a hodnoty. Pre mnohých je spoveď len prostriedok, ako si dať veci do poriadku, ako byť očistený od hriechu a opäť plne začlenený do spoločenstva veriacich. No pápež František hovorí, že spoveď je oveľa viac, ako len „ísť do čistiarne“. Je to „stretnutie s Ježišom, ktorý na nás čaká“.

Ak ste ešte nezažili vyznanie ako nádherné osobné stretnutie s Ježišom, ak nepoznáte ten pocit ísť na svätú spoveď s rovnakou radosťou a horlivosťou ako na sväté prijímanie, potom je táto kniha presne pre vás. Otvorí vám nové obzory a pozve vás k tomu, aby ste zažili podmanivú cestu osobného uzdravenia a svätosti. Zmení váš život.

Vinny Flynn je výkonný riaditeľ MercySong Ministries of Healing (služby uzdravovania). Je nadaným hudobníkom, prednášateľom a spisovateľom. Vďaka prednáškam o Božom milosrdenstve, sviatostiach a Otcovej láske sa stal obľúbeným prednášateľom na farských misiách, konferenciách a duchovných cvičeniach.

Kniha je cirkevne schválená.

192 strán, viazaná, tvrdá obálka.