Modlitby do vrecka - Andrea Lucado - Max Lucado

  • Modlitby do vrecka - Andrea Lucado - Max Lucado
4,90
Bez DPH: 4,45€

Dostupnosť: Na sklade

40 jednoduchých modlitieb prinášajúcich pokoj

Všetci sa modlíme… aspoň trochu.

Modlíme sa, aby sme vydržali abstinovať, kráčali správnym smerom a mali z čoho platiť účty. Keď sa lekárovi zdá, že ide o zhubný nádor. Keď sa nám peniaze minú ešte pred koncom mesiaca. Keď sa nám rozpadá manželstvo.

Modlíme sa, ale niekedy sa nám v zmätku života ťažko hľadajú slová.

Nech vám v takých chvíľach na ceste k pokoju, odpočinku a hlbšiemu rozhovoru s Bohom pomáha týchto štyridsať jednoduchých modlitieb.

“Možno ste si pri čítaní predošlých kníh Maxa Lucada pomysleli, že Max má určite obdivuhodný modlitbový život. V úvode Modlitieb do vrecka sa však priznáva, že je “modlitbové nemehlo”. Zápasí s rovnakými ťažkosťami ako my bežní smrteľníci – s roztržitosťou, únavou a nedostatkom vytrvalosti. Namiesto teologických prednášok o nevyhnutnosti modlitby nás vedie rovno k praxi a ponúka krátke a trefné modlitby, ktoré sa ráno stihne pomodliť každý – zaneprázdnený podnikateľ, ešte poriadne neprebudený študent aj mamička s troma deťmi. Jednoduché modlitby sú inšpiráciou, ako denne chváliť Boha, prosiť za svoje potreby a nezabúdať ani na svojich blížnych. Odporúčam ako intenzívne duchovné ristretto na naštartovanie do nového dňa.” – Zuzana Venglíková, prekladateľka

56 strán, lepená / mäkká obálka s klopami