• 100 modlitieb k Duchu Svätému - Pacôme Elet, Apollinaire Medagbe
7,90
Bez DPH: 7,18€

Dostupnosť: Na sklade

Táto knižka je školou modlitby určenou pre všetkých tých, ktorí hľadajú Boha a chcú žiť nový život v Ježišovi oživený pôsobením tretej božskej osoby Ducha Svätého. Vstúpiť do tejto školy znamená odpovedať na výzvu, ktorú nám adresuje Ježiš – učiteľ modlitby: aby sme sa bez prestania modlili a vzdávali vďaky, pretože je to Božia vôľa pre nás.

V prvej časti sme pozvaní vstúpiť do jedného z najväčších tajomstiev – do tajomstva osoby Ducha Svätého, ktorého máme nanovo objaviť, spoznať jeho vlastnosti, uvedomiť si, že je láskou, ktorá napĺňa celý náš život a hýbe ním. Zároveň sa nám ponúka vysvetlenie, prečo je dôležité modliť sa k Duchu Svätému.

V ďalšej časti nás knižka vedie k prehĺbeniu úcty konkrétnymi modlitbami, zoradenými do niekoľkých celkov. Sú to modlitby vzývania Ducha Svätého, klaňania sa a modlitby vzdávania vďaky, ale tiež prosby k Duchu Svätému, prosby o vyliatie Ducha, liturgické modlitby a hymny. Sto modlitieb tvorí aj novéna k Duchu Svätému s prosbou o jeho sedem darov, ako i modlitby vo chvíľach skúšok, v osamelosti a modlitby za rodiny.

Modliť sa k Duchu Svätému je znakom mužov a žien, ktorí „idú s dobou“, pretože Boh Otec ustanovil tieto časy za časy Ducha Svätého.

Pacôme Elet žije v manželstve, je spisovateľ a profesor filozofie. Venuje sa najmä prehlbovaniu modlitebného života formovaním modlitbových skupín v Afrike a Európe.

Apollinaire Medagbe je ženatý, pôsobí ako profesor filozofie. Osobne sa stretol s Ježišom, ktorý zmenil jeho život. Je autorom niekoľkých kníh z oblasti filozofie. Už niekoľko rokov evanjelizuje prostredníctvom svojich pútavých kázní.

Autori nás prostredníctvom modlitby pozývajú do školy Ducha Svätého, ktorá otvorí naše srdcia živému vzťahu nielen s Bohom, ale aj s našimi blízkymi.

Kniha je cirkevne schválená.

256 strán, viazaná / tvrdá obálka.