Ruženec oslobodenia - Regis Castro

  • Ruženec oslobodenia - Regis Castro
6,50 6,30
Cena bez DPH: 5,73€

Ušetříte 0,20€


Dostupnost: Na skladě

Ruženec oslobodenia je opakované vzývanie mocného mena Ježiš. Je založený na Božom slove: "... aby každý jazyk vyznával: „Ježiš Kristus je Pán!" na slávu Boha Otca". Má mocný uzdravujúci a oslobodzujúci účinok.
"Pozdravujem vás. Píšem, aby som vydal svedectvo o veľkej milosti, ktorú som dostal skrze modlitbu ruženec oslobodenia.
Od roku 1995 som pravidelne chodieval na preventívne prehliadky kvôli rakovine prostaty.
Až do roku 1995 boli výsledky vždy negatívne a všetko bolo v poriadku. Ale keď potom lekár urobil nové vyšetrenie, zistil, že čosi nie je v poriadku a požiadal o špeciálne vyšetrenie. Keď bolo hotové aj to, povedal, pre potvrdenie je nevyhnutné urobiť biopsiu. Keď urobili biopsiu, oznámili mi, že ma musia operovať, pretože uzliny, ktoré som mal boli pozitívne.
Bol som naozaj veľmi nervózny a môj stav sa začal zhoršovať: nemohol som spať, ani sa poriadne najesť, začal som chudnúť a bol som úplne znechutený. Jedného dňa, keď sa moja manželka vrátila domov, držala v ruke knihu Ruženec oslobodenia a povedala mi: Budeme sa spolu modliť túto modlitbu. To nám pomôže čeliť tomuto problému. Keď sme si prečítali, ako sa ju máme modliť a zároveň i všetky svedectvá, začali sme s touto mocnou modlitbou.
Na moju veľkú radosť som cítil, ako sa vo mne deje obrovská zmena. Začal som čeliť problému s odvahou a s vierou a bol som si istý, že sa všetko dobre skončí. Utrpenie a strach zmizli. Operácia prebehla bez akýchkoľvek problémov, pretože Ježiš neopúšťa svoje deti a skrze modlitbu ruženec oslobodenia ma vypočul, uzdravil, zachránil a oslobodil.
Sláva a chvála tebe, Pane! Ďakujem, Ježišu." - (Eduardo/Sorocaba)
142 stán, brožované.