Utolsó harc a fény és sötétség között - Paul Josef Jakobius

  • Utolsó harc a fény és sötétség között - Paul Josef Jakobius
8,20
Nettó ár: 7,45€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

Okok, hátterek és következmények.
Mindnyájan szeretnénk úgy élni itt a földön, hogy mindig megmaradjon a kényelmünk és a boldogságunk. De a média szerint ez nem lehetséges, mert jönnek a nagy gazdasági válságok, európai egyesült államok, európai csendőrség, államcsőd, világkormány, háború stb. Ha ezek megvalósulnak, életkörülményeink korlátozottá válnak. Nem tudjuk pontosan, mi fog történni. De tény: a föld nyersanyagkészletei kimerülő félben vannak. Az erkölcsi válság óriási. A jelek arra utalnak, hogy nagy változások előtt állunk.
J. Jakobius könyve arról szól, hogy az emberiség sorsa egy globális diktatúra felé halad. Mindezt a Jelenések könyvének jövendöléseivel szemlélteti. Jeleket, próféciákat, előadásokat, tudományos kutatásokat gyűjtött egybe, hogy felébresszen bennünket. A sötétség erői a végső harcra készülnek,: hogy az emberiséget magukkal ragadják. Nem mindegy, hogy ezekben a küzdelmes időkben melyik oldalra állunk. A világosság vagy a sötétség oldalára. Most dőlhet el örökre a sorsunk.
Hogy a könyvben leírt eseményekből mikor, mennyi, és hogyan valósul meg, azt nem lehet még tudni. De azt biztosan tudjuk, hogyha Jézus útján járunk – győzni fogunk.
Ajánlom mindazoknak, akik komolyan akarják venni ezeket a vészterhes időket és győzni akarnak Isten oldalán! – Katona István atya.380 oldal, 14x20cm, puhafedeles.