Szent Charles de Foucauld hite - Milad Jézus kistestvére

  • Szent Charles de Foucauld hite - Milad Jézus kistestvére
9,80
Nettó ár: 8,91€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

Megállapíthatjuk, hogy napjainkban nehéz megélni hitünket, és létünk értelmével kapcsolatban kérdéseket teszünk fel. Mi lehet az értéke az olyan hitnek, amellyel szemben kétségeink vannak, hogy az valóban eléri-e az élő Istent, és képes-e az ember életét átformálni?
Semmi bizonyíték sincs a hit által megismert világ valóságára. Ennek ellenére megmarad azoknak a kétségtelenül hiteles tanúknak az ereje, nagysága és képessége, akik teljességgel úgy élték le életüket, “mintha látták volna a láthatatlant”. Közülük Charles de Foucauld a közelmúlt egyik legnagyobb alakja. Életében minden a hitével magyarázható, nélküle semminek sincs értelme. És akiknek megadatott a kegyelem, hogy ismerhették és lelki vezetőjüknek választhatták, tapasztalatból tudják, milyen teljességet kaptak azáltal, hogy engedték életüket Károly Jézus testvére hitének ragyogásával átitatódni.
Manapság, amikor a keresztény közösségeknek újra egyik sajátos értéke, hogy megosztja szellemi, lelki kincseit, hogyne osztanánk meg mi is mindezeket azokkal, akik erre vágynak.
Ez a könyv, amelyet Foucauld atya egyik követője írt, aki több mint harminc éve Jézus kistestvére, nagyravágyás nélkül egyszerűen csak engedi, hogy Károly testvér maga tegyen tanúságot hitéről, amely erővel, naivitással és szeretettel járta át.
144oldal, puhafedeles.