Minden napunk út a boldogsághoz - Anselm Grün

  • Minden napunk út a boldogsághoz - Anselm Grün
6,00
Nettó ár: 5,45€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

Nem kell hatalmas erőfeszítéseket tennünk azért, hogy eljussunk a vágyott boldogsághoz. Csupán nyitott szemre és szívre van szükségünk, hogy az adott pillanatban felfigyeljünk a körülöttünk lévő apró csodákra. Boldog, aki észreveszi a teremtés szépségét és észleli az őt körülvevő világ gazdagságát. A boldogság nem erőfeszítésünk és teljesítményünk eredménye, nem lehet pénzért megvásárolni: a boldogság ajándék. Ha nyitott szemmel járunk, mindennap észrevesszük majd Isten ajándékait.
A boldogsághoz vezető út nem megerőltető és nincs messze tőlünk. A boldogság a lábunk előtt hever! Ott nő az út szelep ahol mindennap elhaladunk. Csak le kell hajolnunk érte. Aki elsiklik a boldogság apró jelei fölött, sehol sem fog rátalálni. Ott sem, ahová a boldogságot ígérő próféták csalogatják.
Ehhez a hétköznapi boldogsághoz különleges látásmódra van szükség. Szeretettel és irgalommal kell önmagámra tekintenem, korlátaimmal és gyengeségeimmel együtt igent kell mondanom arra, aki vagyok. Csak így lehetek boldog.
135 oldal, puhafedeles.