Hivatás és küldetés - Piet Van Breemen

  • Hivatás és küldetés - Piet Van Breemen
1,03
Nettó ár: 0,94€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

„Isten ott van mindenkiben és mindenben, és Isten a szeretet, az irgalmasság és az igazságosság Istene. Az egész teremtett világ Isten szentsége, Isten jelenlétének jele. Mindenki és minden szent.” Mindezek szép szavak. De hogyan váltsuk mindezt életre? Ebben segít a Szerző e könyvében.
Minden embert Isten hívott a létbe és küld a világba. Ebben rejlik létezésének és élete értelmének ténye és titka. A hívő ember tudatában van ennek a hivatásnak és küldetésnek; ezért képes életét annak titokzatos mélységében éberebben és tudatosabban megalapozni és gyümölcsözővé tenni. A hívők között azonban mindig vannak olyanok, akik Istennek ebben az életet ajándékozó hívásában és feladatában egy különleges követési módra szóló meghívást is meghallanak. Az általános hívásnak ez a sajátos konkretizálása mindig is megteremtette a keresztény élet meghatározott formáját.
De minden korszak megküzd ennek az életformának és áthagyományozott értékeinek újraértelmezéséért.
Ebben a kis írásban olyan lényeges értékekről van szó, amelyeknek sajátos módon minden keresztény életében meg kell és meg lehet jelenniük.
238 oldal, puhafedeles.