Hit, hűség, hivatás - Hans Schaller SJ

  • Hit, hűség, hivatás - Hans Schaller SJ
2,60
Nettó ár: 2,36€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

A könyv segítséget jelenthet a keresztény életvitelhez mindazoknak, akik hűségesek akarnak lenni legfőbb lelki elhatározásukhoz; valamint azoknak is, akik azon fáradoznak, hogy megbékéljenek már meghozott, életre szóló döntéseikkel.

HANS SCHALLER SJ 1942-ben született. Tanulmányait Münchenben, Lyonban, Tübingenben és Rómában végezte. 1977 és 1985 között egyetemi lelkészséget vezetett Baselban és Zürichben. 1985-ben Solothurnban részt vett a fogyatékosokat gondozó , .Bárka" közösség alapításában. 1993-tól 2000-ig a római Collegium Germanicum ét Hungaricum spirituálisa. Jelenleg egy baseli egyházközség plébánosa.
A hűség az emberi élet különböző területein alapvető kívánalom. Ennek megfelelően számos témát taglal ez a könyv, úgymint: az életre szóló döntéseket, a fájdalmas elbizonytalanodást, a hűség megtartásához szükséges emberi és hitbeli feltételeket, a lelki növekedés törvényeit, a partnerkapcsolatokat. Egész gondolatmenete a hűség elkötelezett védelméről tanúskodik, s a szíve mélyén igazából minden ember erre vágyakozik.
A könyv segítséget jelenthet a keresztény életvitelhez mindazoknak, akik hűségesek akarnak lenni legfőbb lelki elhatározásukhoz, valamint azoknak is, akik azon fáradoznak, hogy megbékéljenek már meghozott, életre szóló döntéseikkel.
166 oldal, puhafedeles.