Ez nem a te harcod - Paulette Boudet

  • Ez nem a te harcod - Paulette Boudet
6,50
Nettó ár: 5,91€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

...hanem az enyém
„Segíts magadon, és az Isten is megsegít" - jutott eszembe a régi magyar közmondás, amikor minden összeomlott körülöttem: életem, terveim, családom, álmaim... A reménytelen helyzetet kétségbeesett erőfeszítéssel próbáltam megoldani. Igyekeztem Isten segítségét magam mellé állítani. De rá kellett jönnöm, hogy amíg saját elképzeléseimet kergetem, az Úr tiszteletben tartja szándékomat és ... vár. Várja a pillanatot, amikor már nem az én terveimben szánok neki egy mellékszerepet, hanem egészen átengedem neki „harcom megvívását". Ez azonban nem megy egyszerre. Ez a könyv segített nekem, hogy a közmondás szavait életemre vonatkozóan megfordítsam: „Engedd, hogy Isten segítsen rajtad, ezzel segíts magadon." - Madocsai Bea
Életének legsötétebb pillanatában a Szentlélek megérintette Paulette szívét. A tehetetlenség és fájdalmas csalódás keserűsége lassan eltűnt. „Erőben részesült" (Apcsel 1,8), amivel már fel tudta építeni új életét.
Ajánlom mindazoknak, akik meg akarják tapasztalni Isten csodálatos erejét. De különösen azoknak, akik átéltek már nagy csalódásokat, lelki fájdalmakat, hűtlenséget, mert ez a könyv megmutatja, hogy ma is Isten a szeretet (vö. 1 Jn. 4,8). Ő együttérez velünk és feltárja a szabadulás útját.
Egyik legszebb életrajz, amit valaha olvastam! - Katona István atya
216 oldal, puhafedeles.