Az Atya szíve - Neal&Matthew Lozano

  • Az Atya szíve - Neal&Matthew Lozano
6,50
Nettó ár: 5,91€

Elérhető: Készleten

Hazatérésünk az Atya örömébe

Az apátlan nemzedék számára örömhír: VAN ATYÁNK, aki határtalanul szeret minket! Mindazoknak, akik szenvednek az apai szeretet hiányától.

Minden ember szíve mélyén ott kísért a gondolat: vajon apa szeret engem? Mert az apák sajnos kivonultak (sok esetben) a család életéből, főleg a nyugati kultúrában. Mindenféle kisebb-nagyobb dologgal elfoglalják magukat, mert úgy gondolják, hogy a gyereknek nincs rájuk szüksége. Pedig ő adhatná meg a tartást, a gerincet, a határozottságot, a céltudatot, a felelősségvállalást és még sok minden mást gyermeke életéhez. Emiatt a felnövekvő „gyermekek”, mint egy kormány vesztett hajó a tengeren, úgy csaponganak az életben. Félnek a felelősségvállalástól, az élet kihívásaitól, a magánytól, s nem találják életük értelmét. Mindnyájan vágyakozunk rá, hogy feltétel nélkül szeressenek minket.

A két szerző – apa és fia – utat mutat ebben a könyvben, hogy megismerjük az örömhírt: VAN ATYÁNK, aki határtalanul szeret bennünket. A gonosz lélek mindent megtesz, hogy elhomályosítsa az Atya felénk áradó szeretetét. Aki legyőzi a gonosz hazugságait, s kitárulkozik az Atya szeretete előtt, annak az élete megerősödik. Megtapasztalja azt a határtalan örömet, hogy az én Atyám elfogad, törődik velem, gondot visel rám és egy csodálatos országot készít számomra.

Ajánlom különösen azoknak, akik szenvednek az apai szeretet hiányától.

(Katona István atya)

234 olda, puhafedeles