Uzdravenie srdca - Chiara Amirante

  • Uzdravenie srdca - Chiara Amirante
12,90
Cena bez DPH: 11,73€

Dostupnost: Na skladě

„Objavila som, že zlo, ktoré spája stále väčší počet ľudí, je samota. Paradoxom zostáva, že svet komunikácie sa stal svetom ne-komunikácie. Ľudia sa cítia osamelí napriek tomu, že sú obklopení stovkami ,priateľov‘ na sociálnych sieťach. Spoločnosť blahobytu sa v skutočnosti stala spoločnosťou biedy,“ hovorí v úvode autorka tejto príručky, ktorá už roky vedie kurzy sebapoznávania a duchovného uzdravovania.
V jednotlivých kapitolách nám postupne pomáha rozpoznať rany v našom srdci. Pretože kroky na ceste uzdravenia vedú predovšetkým do vlastného vnútra: Kto som? Ako rozmnožiť svoj duchovný potenciál, aby som vedel odpovedať na najhlbšie potreby svojej duše? Ako spoznať zmysel utrpenia vo svojom živote a premeniť ho tak, aby som sa stal slobodnejším a schopnejším budovať autentické vzťahy?

O autorke: Chiara Amiranteová (1966) je zakladateľka a predsedníčka komunity Nuovi Orizzonti. Od roku 1990 sa venuje mladým ľuďom, ktorí žijú v morálne skazených oblastiach mesta Ríma. Nazýva ich „ľudom noci“. Pohnutá ich utrpením a hnaná túžbou pomáhať im žiť dôstojne a plnohodnotne, založila v Ríme malé spoločenstvo. Komunita Nuovi Orizzonti sa postupne stáva hnutím lásky, solidarity a prijatia pre mnohých ľudí po celom svete. V roku 2004 Chiaru vymenoval Ján Pavol II. za členku Pápežskej rady pre pastoráciu migrantov a cestujúcich a v roku 2012 Benedikt XVI. za členku Pápežskej rady na podporu novej evanjelizácie.
272 strán, viazaná / tvrdá obálka.