7 tajomstiev Božieho milosrdenstva - Vinny Flynn

  • 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva - Vinny Flynn
8,90
Cena bez DPH: 8,09€

Dostupnost: Na skladě

„Dôvera v Boha je podstata posolstva o milosrdenstve.“

Prostredníctvom knihy 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva nám autor ukazuje, že uctievanie Božieho milosrdenstva nie je len ďalšou súkromnou pobožnosťou. Pochopiť ho a vstúpiť do jeho hĺbky je kľúčovým okamihom duchovného života každého človeka. Autor nám dáva pozvanie na cestu, aby milosrdenstvo mohlo premeniť aj náš život. Všetko sa môže stať zmysluplnejším, silnejším a vitálnejším, keď skutočne prijmeme dar Božieho milosrdenstva – pretekajúcu lásku Najsvätejšej Trojice.

V roku 2000 pápež Ján Pavol II. kanonizoval veľkú vizionárku 20. storočia sestru Faustínu Kowalskú a ustanovil, že prvá nedeľa po Veľkej noci sa bude každoročne sláviť ako Nedeľa Božieho milosrdenstva. V roku 2006 pápež Benedikt XVI. zdôraznil, že „úcta k Božiemu milosrdenstvu nie je len sekundárnou pobožnosťou, ale neoddeliteľnou súčasťou kresťanskej viery a modlitby“. Pápež František vyhlásil mimoriadny Jubilejný rok Božieho milosrdenstva, ktorý sa začal sláviť 8. decembra 2015. Všetci traja pápeži jasne vyjadrili, že Božie milosrdenstvo patrí k podstate kresťanskej viery, a táto kniha odhaľuje prečo.

Vinny Flynn je výkonný riaditeľ MercySong Ministries of Healing (služby uzdravovania). Je nadaný hudobník, prednášateľ a spisovateľ. Vďaka prednáškam o Božom milosrdenstve, sviatostiach a Otcovej láske sa stal obľúbeným hosťom na farských misiách, konferenciách a duchovných cvičeniach.

pôvodný názov: 7 secret of Divine Mercy
preklad: Pavol Petrík
232 strán, viazaná, tvrdá obálka.