• Uzdravený mocou Ježiša - Bob Schuchts
8,90
Bez DPH: 8,09€

Dostupnosť: Na sklade

Ako prijať Božiu lásku a žiť naplno

Dielo Uzdravený mocou Ježiša je komplexný návod na duchovné, emocionálne a fyzické uzdravenie pôsobením Ducha Svätého a sviatostí. Bob Schuchts predstavuje uznávaný a dôveryhodný proces uzdravenia zakorenený v múdrosti Písma a v pokladoch Katolíckej cirkvi.

Autor – katolícky terapeut na rôznych prípadoch zo svojej praxe ilustruje, kam až siahajú korene našich zranení a ako ovplyvňujú naše vzťahy na všetkých troch úrovniach: vzťah k sebe samému, k druhým ľuďom a k Bohu. Sympatické je, že sa nevyhýba ani svojim osobným ranám a s dojímavou otvorenosťou sa delí o tie najhlbšie traumy: otcovo zlyhanie a rozvod rodičov, zranenie zo zrady, drogová závislosť staršieho brata a smrteľná choroba, strata dôvery v Boha a zápas o vieru.

Hovorí, že fyzické choroby môžu poukazovať na psychické a duchovné ťažkosti a že sú navzájom prepojené. Ponúka koncept koreňov siedmich hlavných hriechov a z nich plynúcich siedmich smrteľných zranení, ktoré deformujú pohľad na osobnú identitu.

Ako nástroj uzdravenia predkladá sedem živých čností a sedem znamení uzdravenia, ktoré sú znakom, že v danej oblasti prebehlo vnútorné uzdravenie. Schuchtsov intímny proces hľadania vnútorného pokoja slúži celej Cirkvi, pomáha ľuďom rozpoznať ich zranené miesta a všetkým zlomeným na duchu nájsť nádej vo vzkriesenom Kristovi. Kniha učí prijímať oslobodzujúcu Božiu lásku, zakúsiť uzdravenie a naplno žiť život v slobode Božích detí. Kniha je cirkevne schválená.

234 strán, lepená / mäkká obálka s klopami.