Ferenc pápa gondolatai a családról

  • Ferenc pápa gondolatai a családról
8,60
Nettó ár: 7,82€

Elérhető: Készleten

Kategóriák:

"A családban tanulunk meg először imádkozni. Ne feledjétek: ha a család együtt imádkozik, akkor együtt is marad. Így ismerjük meg Istent, így növünk hithű férfiakká és nőkké, így érezzük, hogy Isten nagy családjához, az Egyházhoz tartozunk. A családban tanuljuk meg, hogyan szeressünk, hogyan bocsássunk meg, hogyan legyünk nagylelkűek és nyitottak, ne pedig zárkózottak és önzők. Ezért játszanak oly fontos szerepet a családok Isten Egyházra irányuló tervében!"
"Óvakodjunk az új ideológiai kolonizációtól, ami megpróbálja tönkretenni a családot. A családra irányuló minden fenyegetés az egész társadalmat fenyegeti. Az emberiség jövője a családon keresztül valósul meg."
"Amikor a családok gyermekeket hoznak a világra, és a hitre, az igaz értékekre nevelik őket, megtanítva nekik azt, hogy a társadalom javára váljanak, akkor ezek a gyermekek áldást jelentenek az egész világ számára. Így terjesztjük Isten birodalmát a világban."
A kötet, mely Ferenc pápa gondolatait tartalmazza, arra szolgál, hogy mindennapi társa legyen a hit ösvényén haladó embereknek és családoknak. Szavait minden hónapban más és más téma köré rendeztük
össze, hogy nap mint nap imára és elgondolkoztatásra késztessenek bennünket, segítsenek mélyebb kapcso­latba kerülnünk Istennel és egymással, és emlékeztes­senek Krisztus felhívására, miszerint hűséggel éljük meg az Evangéliumot, hirdessük Isten szeretetét, és legyünk a világ jövőjébe vetett remény hordozói.
176 oldal, keménytáblás.