Ja som n - Hlas mučeníkov

  • Ja som n - Hlas mučeníkov
8,50
Cena bez DPH: 7,73€

Dostupnost: Na skladě

Inšpiratívne príbehy kresťanov čeliacich islamským extrémistom.
"Nebudeme ticho, keď naši bratia a sestry trpia, ani ich nenecháme osamotených v službe."
Zamysleli ste sa už nad tým, čo vás to bude stáť, ak sa rozhodnete nekompromisne nasledovať Ježiša?
Júsuf, ktorému sa vlastná matka vyhrážala smrťou za to, že vlastní Bibliu, pašuje Božie slovo tak, ako kedysi jeho príbuzní pašovali drogy. Po tom, čo ju zamestnávatelia zbili za to, že chodí do kostola, Parvín začala pomáhať iným mladým kresťankám, ktoré pracujú v moslimských rodinách. Abdulmasi bez ľútosti zabíjal stovky kresťanov v severnej Nigérii, až kým sa jedného dňa nerozhodol pre nový život viery a neobetoval všetko kvôli Bohu, ktorý je láska.
Ako nás môžu inšpirovať naši prenasledovaní bratia a sestry v Kristovi?
Ako sa máme za nich modliť?
A čo nás ich pozoruhodné príbehy učia o Bohu, ktorého svetlo prežaruje tmy tohto sveta?
Kniha Ja som n pripomína, že každý z nás je „n“ alebo ن – písmeno arabskej abecedy, ktorým moslimskí radikáli označujú učeníkov Ježiša z Nazareta. Nech žijeme kdekoľvek, spája nás s nimi puto lásky. Zoznámme sa teda s ich rodinami. Čítajme ich príbehy. Prehĺbme svoju vieru v Boha, ktorý nám dáva odvahu svietiť v tomto pochmúrnom svete.
Hlas mučeníkov je nezisková naddenominačná kresťanská misijná organizácia založená v roku 1967, ktorá poskytuje praktickú a duchovnú pomoc prenasledovaným kresťanom na celom svete. Jej cieľom je inšpirovať všetkých veriacich k tomu, aby prehĺbili svoju oddanosť Kristovi a navzdory prekážkam plnili jeho veľké poslanie ohlásiť dobrú zvesť všetkým národom.
256 strán, lepená, mäkká obálka.