Ako hovoriť, keď deti nechcú počúvať - Joanna Faber - Julie King

  • Ako hovoriť, keď deti nechcú počúvať - Joanna Faber - Julie King
17,00
Bez DPH: 15,45€

Dostupnosť: Na sklade

Ako zvládnuť výchovu od bábätiek až po mladých tínedžerov

Najnovší sprievodca zo série bestsellerov Ako hovoriť aplikuje dôveryhodné a efektívne komunikačné stratégie na riešenie najťažších výziev pri výchove detí.
Joanna Faber a Julie King tentokrát prispôsobili osvedčené komunikačné stratégie niektorým z najnáročnejších momentov rodičovstva – od záchvatov hnevu cez závislosť od technológií až po rozhovory o nepríjemných témach.
V prvej časti knihy sa zoznámite so základnými komunikačnými zručnosťami, vďaka ktorým budete schopní zmeniť váš vzťah s deťmi. V druhej časti odpovedajú Joanna a Julie na konkrétne otázky, podelia sa o skutočné príbehy a predstavia nástroje na riešenie problémov, ako sú domáce úlohy, súrodenecké bitky, dilemy ohľadom používania technológií, problémy s trestami a ďalšie.
Prostredníctvom kombinácie reálnych príbehov od rodičov a učiteľov, vtipných ilustrácií a zábavných cvičení ponúka kniha Ako hovoriť, keď deti nechcú počúvať spoľahlivé riešenia problémov, s ktorými sa už stretol každý rodič, starý rodič, učiteľ a ktokoľvek, kto žije alebo pracuje s deťmi. Čitatelia si v nej môžu nalistovať akúkoľvek tému, ktorá ich zaujíma, a nájsť tipy pomocou praktických „zhrnutí“ nachádzajúcich sa na konci každej kapitoly.
„Motivujúca kniha plná nápadov, ku ktorým sa oplatí vracať! Vďaka tejto knihe budú všetci rodičia pripravení zvládnuť každú situáciu ľavou zadnou.“ – Publishers Weekly
„Rodičia hľadajúci komplexný prístup k výchove si túto knihu zamilujú.“ – Booklist
296 strán, lepená / mäkká obálka.